Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Business/Proces Analist

Zwolle
2 Maanden
40 uren
30 september 2024
Solliciteer

Over deze opdracht

Functie-eisen

Jouw kracht - dit neem jij met je mee

Opdrachtomschrijving

Voor de huidige implementatiefase van een nieuwe backend-oplossing zoeken we een ervaren business proces analist. Deze professional zal verantwoordelijk zijn voor het opstellen en actualiseren van procesplaten. Deze procesplaten worden zowel gebruikt ter ondersteuning van de business als voor de acceptatietesten (UAT). Je organiseert workshops om de impact van systeemwijzigingen in kaart te brengen en vertaalt de resultaten naar concrete procesplaten in Visio. Ook werk je nauw samen met de UAT-coördinator om testscenario’s te definiëren op basis van de processen.

Organisatieomschrijving

Een vooraanstaande speler in de Nederlandse energiemarkt is bezig met de selectie en implementatie van een nieuwe backend-oplossing ter vervanging van een verouderd systeem. Dit systeem is essentieel voor de verwerking van contracten, berichtenverkeer, verbruiksgegevens, facturatie, en betalingen. De nieuwe oplossing wordt geïntegreerd met diverse andere gespecialiseerde applicaties en vormt het centrale onderdeel van het applicatielandschap.

Kennis
  • Uitgebreide ervaring als senior business analist of consultant in veranderprocessen binnen complexe omgevingen.
  • Diepgaande kennis van moderne B2C-processen.
  • Ervaring in het werken met Visio voor het maken en updaten van procesplaten.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, met name in het Nederlands.
  • Kennis van de Nederlandse energiemarkt en relevante processen is een pré.
Geboden
  • Een uitdagende rol van 32 tot 40 uur per week, voor een periode van ongeveer 2 maanden. (optie tot verlenging wanneer nodig)
  • Een dynamische werkomgeving met een hybride werkschema; er wordt verwacht dat je minimaal 50% van de tijd op locatie werkt.

Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Stuur dan je CV en motivatie, waarin je toelicht hoe jouw ervaring aansluit bij de gestelde eisen. We kijken uit naar je reactie!

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 27 september 2024, voor 10.0 uur een recente CV voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Kaya kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer! Bel, mail of app Kaya. Zo geregeld.

recruiter image

Kaya de Torbal

360° IT Consultant Midden-Nederland